Φ.Γεννηματα: Μην περιμένετε συναίνεση από εμάς

Φώφη Γεννηματά

«Μην περιμένετε συναίνεση η συνενοχή από εμάς, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει νέες περικοπές και νέες αιματηρές θυσίες» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας την Παρασκευή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τυχοδιωκτική και επικίνδυνη διακυβέρνηση της χώρας προσθέτοντας ότι κατά την εν εξελίξει διαπραγμάτευση με τους θεσμούς τα έχουν δώσει όλα συμφωνώντας σε περικοπές ύψους 3,6 δις ευρώ.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέμεινε ότι η λύση στα προβλήματα της χώρας δεν είναι η παλινόρθωση της δεξιάς τονίζοντας ότι στο κόμμα της δεν θα βρουν πρόθυμους, ούτε για δήθεν ευρωπαϊκά μέτωπα με τη ΝΔ, ούτε για δήθεν αντιδεξιά μέτωπα με το ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως η Ελλάδα χρειάζεται ένα αναπτυξιακό σοκ το οποίο όπως είπε δεν θα έλθει με κόφτες και περικοπές, αλλά με επιταχυντές που θα προσελκύσουν επενδύσεις και θα φέρουν θέσεις εργασίας.

Τέλος, η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη προχωρά στο συνέδριο του Ιουνίου με στόχο τη συγκρότηση ενός ενιαίου πολυκομματικού φορέα, σε πρώτη φάση καλώντας κόμματα, κινήσεις και προσωπικότητες να συμμετέχουν στη δημιουργία της νέας μεγάλης παράταξης της κεντροαριστεράς.

Σπύρος Μουρελάτος 

Advertisements