Η Ελλάδα στην κορυφή των Νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών! Αντιπρόεδρος το μέλος του ΠΑΣΟΚ Δ. Μπυρίτης

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μπυρίτης αναδείχθηκε Αντιπρόεδρος των Νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο 13o Συνέδριο των Νέων Ευρωπαίων Σοσιαλιστών που πραγματοποιήθηκε στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας το τριήμερο 6-9/4/2017.

Νέοι Σοσιαλιστές από κάθε γωνιά της Ευρώπης συζήτησαν, μεταξύ άλλων, σχέδια και προοπτικές για την Παιδεία, την εργασία, την οικονομία, την ισότητα, το μεταναστευτικό και προσφυγικό. Στο πλαίσιο των εργασιών ομιλίες πραγματοποίησαν ο επικεφαλής του SPD και υποψήφιος Καγκελάριος της Γερμανίας, Martin Schulz και o Πρόεδρος του PES, Sergei Stanishev. Όλοι τόνισαν ότι η Ευρώπη οφείλει να αναδείξει το δημοκρατικό και προοδευτικό της πρόσωπο, με κοινωνική δικαιοσύνη, με ανοιχτές διαδικασίες, με επιστροφή στις αναπτυξιακές προοπτικές.

Την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ εκπροσώπησε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παύλο Χρηστίδη, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μπυρίτη και το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Καμπισιούλη.

thecaller.gr

Advertisements