Δημοκρατική Συμπαράταξη: Πρόταση για Εξεταστική στην Υγεία από το 1997 μέχρι σήμερα

Την δική της πρόταση για Εξεταστική στην Υγεία, κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόταση αφορά σε εξεταστική επιτροπή για την Υγεία από το 1997 μέχρι και σήμερα, αναφέροντας πως είναι απαράδεκτο η Κυβέρνηση να εξαιρεί από την Εξεταστική τον εαυτό της.

Η ανακοίνωση: 

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποφάσισε να καταθέσει πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, για την περίοδο 1997 και έως σήμερα (και όχι μόνο ως το 2014).

Είναι πολιτικά και θεσμικά απαράδεκτο η πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να αποκλείει από την εξέταση τη δική της περίοδο 2015-2017, όταν έχουν ήδη επισημανθεί, μεταξύ άλλων, θέματα όπως η παράνομη παράλειψη τιμολόγησης φαρμάκων το 2015 ή τα όσα συνέβησαν με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που έμειναν χωρίς προσωπικό, ενώ οι θάνατοι από τη γρίπη αυξάνονταν.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλεί τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες του δημοκρατικού τόξου αλλά και κάθε ανεξάρτητο βουλευτή να συνυπογράψουν την πρότασή της. Διαφάνεια παντού, όλα στο φώς.

Kathimerini.gr

Advertisements